a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

a

Политика за поверителност

Кои сме ние

Ние сме St Beauty House, агенция за организиране на събития.

Обработка на лични данни

Вашите лични данни са в добри ръце, всякаква информация която вие предоставите на нашият уебсайт ще бъде крептирана и защите от външни източници.

Контактна Форма

Използването на контактната форма на нашият уебсайт намираща се на следната страницата „Контакти„, изпраща данните попълнени във полетата чрез SSL енкрипция до нашият имейл.

Информацията която сте ни поверили ще бъде използвана за обратна връзка. Тази информация няма да бъде продавана или предоставяна на външни фирми или онлайн бизнеси.

Ако желаете вашата контактна информация да бъде изтрита, моля свържете се с нас на телефона посочен във сайта и ни предоставете имейла с който сте попълнили формата. Вашата дата ще бъде изтрита от нашата база данни до 14 дневен срок.

Коментари

Данните предоставени във коментари под наши продукти и снимки е публично видима за всички потребители на уебсайта.

Кукита

Нашият сайт използва кукита, за запазване на вече попълнени данни и избрани опции, кукитата които използваме са само за ваше удобство. Ние пазим кукита за 1 седмица.

Кукитата също са обвързани с някои функционалности на нашият сайт, като Instgram, Facebook, Twitter Feeds, те зареждат само при приемане на нашата политика за обработка на лични данни.

Google Analytics

Google Analytics е активен и функциониращ на всички наши страници. Той се използва за тракинг на трафика на нашият уебсайт. Това се случва чрез Кукита.

Допълнителна информация

Ние не продаваме информацията или личните Ви данни на 3-ти лица или фирми под никаква форма, те се използват единствено от нас за нужните интеракции с клиента.

Снимков материал

Снимковият материал на този сайт е защитен, всички медия файлове са авторски и не позволяваме използването им от други фирми или онлайн бизнеси.

Споделяне

Споделянето на наши продукти и страници в социалните мрежи е ваш личен избор, ние позволяваме споделянето на страницата ни и препращането към нея чрез линк, но не позволяваме използването на наши материали, в това число – текстове, снимки, информация за контакт.

bg_BG
bg_BG