a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

Най-красивите булчински рокли

Предстои ви сватба и си търсите сватбена рокля? Ще ви споделим къде ще откриете най-хубавите дизайнерски творения. Ще ви представим няколко модела, които винаги ще бъдат актуални независимо от тенденциите. Те са дело на булчинска къща „Holiday“, с дългогодишен опит, която се е утвърдила с професионализма си, невероятното качеството на изработка и персонално отношение към клиента. Магазинът им в София се намира на ул. „Солунска“ 52, в една от преките на Витошка, което го прави лесно достъпен.

1. Рокля „Бетина“

Моделът „Бетина“ привлича вниманието с оригиналните презрамки, придържащи горната част на роклята в стил бюстие. Полата пада изящно и красиво. Всеки детайл е изпипан с възхитителен финес.

2. Рокля „Инес“

Елегантно падащи презрамки, изящна корсетна част със сребърна дантела, пищна, романтична, палаво-закачлива пола на волани… Роклята „Инес“ е предпочитание на готовите да експериментират с модели с нестандартни детайли.

3. Рокля „Кристъл“

Оригинална горна част с красиво остро деколте, дълги ръкави с нестандартно прикачване, украсени с бляскави пайети,  богато надиплена пола  – това е роклята „Кристъл“. Модел, създаден с идеята за царствено излъчване.

4. Рокля „Емили“

Нежна и едновременно с това – бляскава, роклята „Емили“ изкушава с дълбокото деколте и разкошната пола, оформящи красив и предизвикателен силует. В нея всяка жена би се почувствала специална.

Линк към страницата на булчинска къща „Holiday Sofia Wedding Shop https://www.facebook.com/holidaysofia/?ref=page_internal

 Адрес на магазина в София: ул. „Солунска“ 52

bg_BG
bg_BG