a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

Къща за гости „Casita“ – най-новото място за детски тържества и тематични партита” в центъра на София

Ако търсите място, където детето ви да отпразнува един незабравим рожден ден, или искате да поканите близки и приятели по приятен повод на среща в по-интимна обстановка, а не в обществено заведение, то ви очаква в центъра на града. Къщата за гости “Casita”, отворила врати наскоро на ул.“Цар Асен“ № 33, ще ви изненада приятно с възможностите, които предлага за организирането на събития от най-различно естество:  рождени дни на деца и възрастни, кръщенета, бебешки погачи, фирмени партита и др.

Двете зали на къщата са обособени и обзаведени съобразно тяхното предназначение. Тази за деца е оформена като приказен детски кът – интериорът имитира замък, в който наред с масичките и столчетата за угощение има пързалка, катерушки, изобилие от играчки… Красиво изрисуваните стени са подходящ фон за детски фотосесии.

Втората зала – за възрастни, е предназначена за гости до 30 човека. Тя е подходяща за рождени дни, корпоративни събития, тематични партита, изложби и др. Това, с което впечатлява, е нейната изискана елегантност и усещането за уют, подсилено от декоративната камина. 

Услугите, които къщата за гости предлага, са в широк диапазон: кетъринг и парти хапки, ангажиране на аниматор, театрална и шоу програма, фотограф с богат опит и висок професионализъм, балонна украса, рисунки върху лице със специализирани бои и др. Залите могат да бъдат наемани и почасово чрез предварителна заявка на клиента.

Линк към страницата им може да откриете тук: https://www.facebook.com/%20HouseForKids

bg_BG
bg_BG