a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

Сватбени тенденции за 2022

1. Градински сватби

Романтичните градински сватби се утвърждават като една от тенденциите на 2022 година. Причината за това е желанието за по-голяма безопасност и спазване на противоепидемичните мерки, които доскоро бяха задължителни. Още едно предимство на градинските празненства е богатата зеленина и усещането за простор. Въпреки че сватбите на открито са възможни само през топлите месеци, те са предпочитани като възможност за едно уникално и запомнящо се преживяване през този тържествен сватбен ден.


2. Покани за сватба в електронен вариант

През последните две години на немалко двойки им се наложи да отменят датата на своето сватбено празненство. Това направи виртуалните сватбени покани популярни, тъй като те позволяват корекции. Класическите наистина са по-романтични, но цифровите дават възможност гостите да отговорят виртуално на поканата, потвърждавайки или не присъствието си. Виртуалните сватбени покани са идеални за модерни двойки, почитатели на съвременните технологии, тъй като могат да бъдат променяни в последната минута и са по-благоприятни за бюджета, както и за околната среда. Само не забравяйте да отпечатате хартиени копия и за онези гости, които може да нямат достъп до цифровите версии.


3. Украса и декорация в ярки цветове

Приглушените и пастелни тонове, популярни през последните няколко години, вече отстъпват на по-смелите и дръзки цветове. Според прогнозите на специалистите в областта на цветовите тенденции от института „Pantone“ най-добрите цветове за пролетта и лятото на 2022 г. ще бъдат лилаво-розово (Orchid Bloom) , синьо (Super Sonic), зелено (Fair Green), розово (Bubblegum pink), цвят корал (Coral Rose) и синьо (Cascade blue).

Source: Pinterest
bg_BG
bg_BG