a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

5 булчински рокли, подходящи за градинска сватба

Пролетта е свързана с романтика и ново начало. Нейното естествено великолепие прелива от пищна зеленина, цветя с омайни аромати, ярки багри и невероятна свежест. Под въздействието на тази пролетна магия всяко кътче на открито се превръща във вълшебна градина. Какъв по-подходящ декор за сватбено тържество?

Градинската сватба изисква определен стил на сватбените рокли. Перфектният тоалет на младоженката изобилства с варианти на материи и модели – от ефирен шифон до деликатно структурирана дантела. Заредени с пролетно настроение, експериментирайте с цветове за своята мечтана рокля. Приятните температури и градинската среда предразполагат към по-дръзки модерни визии, смели щампи, свежи нюанси…

Нека пролетната сватбена треска започне!

1. Рокля „Инка“ на марката Grace Loves Lace

Уникална комбинация от френска и японска дантела, изпълнена в класическа кройка с подчертан нисък гръб, лодка деколте и ръкав 7/8 – това е роклята „Инка“. Истинско произведение на изкуството, тя подчертава женската фигура по най-добрия начин и е предназначена за жени с елегантен стил.

Можете да видите роклята тук:  https://graceloveslace.com/shop/wedding-dresses/inca/

2.Рокля „Мила“

Елегантно деколте, прост, но впечатляващ силует – това е най-краткото описание на рокля „Мила“. Тя извайва тялото, без да го  впримчва и ограничава. Прихванатата талия и разширената пола оформят „пясъчен часовник“, а вътрешната конструкция подсигурява пристягането. Особен шик придават сатенените копчета и шлейфът, който деликатно „помита“ пода.

Можете да видите роклята тук:  https://graceloveslace.com/shop/wedding-dresses/mila/

3. Сватбена рокля от тюл и дантела

Нежна и ефирна рокля, подчертаваща изящната фигура. Тънките презрамки и острото деколте – по-плитко отпред и достигащо до талията отзад, позволяват на пролетния полъх да гали тялото. Романтично допълнение на модела са деликатните дипли на тюла в долната част на роклята.

Можете да видите роклята тук:  https://www.cocomelody.com/trumpet-sweep-brush-train-lace-tulle-wedding-dress-cw2719.html

4. Дантелена рокля в стил русалка

И този модел отдава почит на дантелата. Кройката следва линиите на тялото, острото дълбоко деколте отзад е значително по-широко от това отпред. Като контрапункт на открития гръб, ръцете са покрити изцяло с прозрачна материя. Вклиненият шлейф изискано акцентира върху визията на русалка.

Можете да видите роклята тук: https://www.cocomelody.com/trumpet-mermaid-court-train-lace-wedding-dress-cw2532.html

5.Сватбена рокля от тюл с А-силует

Излъчване на романтичен финес и деликатна чувственост – това можете да постигнете, ако заложите на тази сватбена рокля. Нежна, феерична, тя оставя открита до голяма степен горната част на тялото. В долната част богато надипленият тюл, който пада красиво, придава царственост на силуета.

Можете да видите роклята тук: https://www.cocomelody.com/a-line-court-train-tulle-wedding-dress-cw2290.html

bg_BG
bg_BG