a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

Цвят на годината 2022 според института Pantone – Very Peri

Институтът PANTONE определи Very Peri за цвят на 2022 като символ на „безгрижна увереност и дръзко любопитство, които оживяват нашия творчески дух.“

Интригуващият цвят PANTONE 17-3938 Very Peri поставя бъдещето напред в нова светлина. Живеейки във времена на трансформация PANTONE 17-3938 Very Peri е символ на глобалния дух на времето и прехода, през който преминаваме. Докато излизаме от интензивен период на изолация, нашите представи и стандарти се променят и нашият физически и дигитален живот се сляха по нови начини. Дигиталният дизайн ни помага да разширим границите на реалността, отваряйки вратата към динамичен виртуален свят, където можем да изследваме и създаваме нови възможности за цветове. С тенденциите в игрите, нарастващата популярност на метавселената и нарастващата артистична общност в дигиталното пространство PANTONE 17-3938 Very Peri илюстрира сливането на съвременния живот и как цветовите тенденции в дигиталния свят се проявяват във физическия свят и обратно.

Създаването на нов цвят за първи път в историята на образователната програма на Pantone за цвят на годината отразява глобалната иновация и трансформация, която се извършва.Тъй като обществото продължава да разпознава цвета като критична форма на комуникация и начин за изразяване и въздействие на идеи и емоции и ангажиране и свързване, сложността на този нов син оттенък с червено виолетово подчертава обширните възможности, които стоят пред нас. Обхващайки качествата на блуса, но същевременно притежаващ виолетово-червен оттенък, PANTONE 17-3938 Very Peri показва жизнено, радостно отношение и динамично присъствие, което насърчава смелата креативност и изява на въображението.

Pantone за избора си на цвят на 2022

Процесът на избор на цвят на годината на Pantone изисква внимателно обмисляне и анализ на тенденциите. За да стигнат до селекцията всяка година, експертите по цветовете на Pantone в Pantone Color Institute™ изследват света в търсене на нови цветови влияния. Те могат да включват развлекателната индустрия, пътуващи колекции на изкуството и нови художници, мода, всички области на дизайна, популярни туристически дестинации, както и нов начин на живот, стил на игра и социално-икономически условия. Влиянията могат да произтичат и от нови технологии, материали, текстури и ефекти, които оказват влияние върху цвета, съответните платформи за социални медии и дори предстоящи спортни събития, които привличат вниманието по целия свят. В продължение на 23 години Цветът на годината на Pantone оказва влияние върху разработването на продукти и решенията за покупка в множество индустрии, включително мода, домашно обзавеждане и индустриален дизайн, както и опаковки на продукти и графичен дизайн.

Информация относно института Pantone

Pantone Color Institute е бизнес звено в рамките на Pantone, което подчертава най-добрите сезонни цветове на пистата, избира цвета на годината на Pantone, прогнозира глобалните цветови тенденции и съветва компаниите относно цветовете за визуалната идентичност на продукта и марката. Чрез прогнози за сезонни тенденции, психология на цветовете и цветни консултации, Pantone Color Institute си партнира със световни марки, за да използва ефективно силата, психологията и емоцията на цвета в своята стратегия за дизайн.

Ето няколко идеи за украса в крак с цветовите тенденции за 2022

Повече информация може да потърсите на сайта на Pantone.

линк: https://www.pantone.com/color-of-the-year-2022

bg_BG
bg_BG