a

St Beauty House

на телефон

359 887 800418

Очакваме вашето обаждане!


a

St Beauty House

на адрес

26 Antim I Str, 1303, Sofia, Bulgaria

Очакваме ви на нашият адрес!

Защо да наемете сватбен агент?

Да организирате сватба напълно сами е постижимо, но със сигурност не е толкова лесно колкото изглежда. Ако сте изправени пред много въпроси, на които не знаете как да намерите решение, или пък просто се нуждаете от професионалист, които да ви помогне в избора на украса винаги може да обмислите дали да не използвате услугите на сватбен агент. Ето някои предимства, на сватбените агенции:

1. Персонално предложение

Сватбеният агент ще Ви направи предложения за ресторанти, украса, DJ, водещ и изпълнители, между които да избирате и които да бъдат съобразени с първоначално зададения от Вас бюджет.

2. Оптимизиране на разходи

Сватбените агенции имат идея за разходите, които ще възникнат по Вашето събитие. Те могат да Ви помогнат да ги приоритизирате и оптимизирате, като изготвят персонално предложение за Вас, което да е изцяло съобразено с Вашите изисквания.

3. Време

Наред с всичко останало, сватбените агенти ще Ви спестят време. Те ще се свържат с местата, на които сте се спрели, и ще направят запитване за избраната от Вас дата. Също така ще се ангажират с резервирането на дата за граждански и църковен брак, ресторант, DJ, водещ и изпълнители. Те ще отправят запитвания вместо Вас и ще водят цялата кореспонденция по организирането на събитието, както и ще уговарят срещи. В деня на събитието сватбеният агент ще се погрижи за декорацията, докато Вие се грижите за това да излеждате перфектно и да се наслаждавате на събитието.

4. Съвети и идеи

Ако все още нямате идея за сватбената стилистика на Вашето събитие, сватбените агенти ще Ви предложат цялостно развита концепция. Също така могат да Ви покажат снимков материал от минали събития, които могат да Ви послужат за вдъхновение. Сватбените агенции работят с екип от фотографи, видеооператори, гримьори, фризьори, които имат богат професионален опит и към които ще Ви насочат, ако имате нужда от съвет.

Source of video: Dream Creations Ohio

5. Човек, на когото можете да разчитате

Сватбеният агент е на Ваше разположение да изслуша всяко Ваше притеснение, както и да Ви предложи решение на проблеми, които биха могли да възникнат. Той ще се погрижи също така всичко да върви по зададения от Вас сценарий, както и да не забравите нещо.

6. Време за наслаждаване

Поемайки цялата отговорност по реализирането на събитието, на Вас Ви остава само задачата да се насладите на преживяването.

bg_BG
bg_BG